Wie ben ik

Liane

“Ben je vernoemd naar Liane Engeman?” wordt mij regelmatig gevraagd. En ja, Ik zou graag zeggen dat ik naar deze Nederlandse vrouwelijke autocoureur uit de jaren 70 vernoemd ben. Dat mijn ouders in mij een stoere, dappere dame zagen, die grote risico’s durfde te nemen. Maar helaas… bij navraag bleek dit niet het geval.

Maar ik ben er eindelijk nog veel trotser op ik vernoemd ben naar een krachtige, dappere, warme en tikje ondeugende vrouw, mijn oma. Ik herken veel van haar in mijzelf en bovendien blijk ik uiteindelijk toch niet zo’n racemonster te zijn. Het was de goede keuze dus! Woorden die mij omschrijven: positief, creatief, betrokken, daadkrachtig en betrouwbaar.

Wat beweegt mij?

Onderwijsmarketing en educatieve campagnes zijn mijn specialisme. Ik werk veel voor organisaties die producten ontwikkelen voor het onderwijs, van lesmaterialen tot e-learning, en van apps tot schoolmelk. Ik richt me specifiek op deze sector vanwege mijn brede en actuele kennis van alle ontwikkelingen in het onderwijs. Bovendien vind ik het heel belangrijk om kinderen via het onderwijs een goede basis te geven, ook van hun gezondheid en een gezonde leefstijl. Wat mij verder beweegt? In mijn vrije tijd beoefen ik de triathlonsport, waarbij ik lopen, fietsen en zwemmen combineer. Met een helder doel voor ogen, ga ik daar helemaal voor. Iets dat ik ook in mijn werk herken.

Tot de kern

In mijn ruime ervaring heb ik gemerkt dat ik snel tot de kern kan komen en over de executiekracht beschik om analyse en strategie te vertalen in onderscheidende proposities. Ook jou kan ik daarmee helpen. Ik werk samen met een netwerk van specialisten op het terrein van marktonderzoek, online marketing, redacteuren, vormgeving en beeldredactie. Als dat nodig is betrek ik ze bij een opdracht.